Velkommen Til Dansk PTC Forum.

Hej og velkommen til DKPTC. Er du ny eller aktiv klikker er det her stedet for dig.

Her på siden vil du finde en grundig PTC Guide til hvordan du kommer i gang med med at klikke. En PTC Liste over sikre hjemmesider som vi selv har testet samt en lille note om hvad man skal passe på når man klikker.

 

Hvad Er PTC?

 

PTC (Betalt for at klikke) er en tjeneste hvor medlemmerne tjener en lille sum penge for at se annoncer. Det er 100% lovlige forretninger og har eksisteret siden begyndelsen af internettet. Mens de fleste mennesker som tilmelder sig og forsøger sig med PTC kan blive frustreret over hvor lidt man tjener hver dag. Men der er også nogle mennesker der forstår og indser at det med at tjene penge på PTC sider tager tid og kræver at man henviser siden til andre eller lejer henvisninger, det kaldes i faget en "downline" Se mere om det i PTC Guiden. Der er et stort hul i troværdighed og værdi mellem de øverste websteder og "scam" sider. Spild ikke din tid med lokke sider, brug kun de bedste. Her på siden finder du en liste over de bedste og mest betroede PTC sites. Hvis du tilmelder dig PTC sider ved at bruge vores PTC Liste er du også med til at støtte og hjælpe os med at forbedre siden.

 

Forum - Kommer Snart

"

Money is not the only answer, but it makes a difference.

 

Barack Obama

"

Kendte Citater Om Penge

"

"

Det kan godt være, at man ikke kan købe kærlighed for penge - men man kan købe noget, der ligner til forveksling.

 

Simon Spies

Det er vigtigere at undgå tab end at tjene penge.

 

Mærsk Mc-Kinney Møller

"

"

"

"

Be nice to nerds. Chances are you'll end up working for one.

 

Bill Gates

I'd like to live like a poor man with lots of money.

 

Pablo Picasso

"

"

DKPTC Anbefaler

Tjen Penge Fra Din iPhone, Smartphone, iPad og Tablet

Siden 2009 Er værdien af ​​1 Bitcoin vokset en million gange fra $ 0,0001 til $ 1000 USD

Få Bitcoins gratis. Du skal blot tilmelde dig i dag, og din konto vil blive krediteret med 0.00000250 Bitcoins, 0.00007672 Litecoins og 0.00604839 FeatherCoins. Desuden vil der blive tilføjet flere mønter til din konto hver eneste dag.

Få Gratis Bitcoins